HR szolgáltatások

“A toborzó/állásközvetítő ügynökségek piacán mindenki azt állítja, hogy ő kiemelkedik, ő más.  Mi nem vagyunk mások.  Valójában ugyanazt csináljuk, mint az összes többi ilyen cég.  Az, ahogy csináljuk, az más.”

Munkaerő-közvetítés

Képzett és elkötelezett csapatunk felkutatja HR-szolgáltatásokat igénylő megbízóink igényeihez leginkább megfelelő jelölteket. A toborzás során szakmai, személyiség- és kompetenciatesztek, valamint a pozíció által megkívánt interjútechnika segítségével mérjük fel a jelöltek alkalmasságát, így megbízóink nem csupán egy továbbított önéletrajzot, hanem komplett pályázati anyagot és az igényeiknek leginkább megfelelő jelöltet kapnak.

Az a célunk, hogy őszinte, minőségi és költséghatékony HR-szolgáltatások nyújtásával túlszárnyaljuk ügyfeleink és jelöltjeink elvárásait. Csapatunk elkötelezett aziránt, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítson ki mind az ügyfelekkel, mind az álláskeresőkkel.

Tanácsadóink behatóan ismerik az általuk képviselt szakterületeket, így szakértelmünk segít, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg a betöltendő pozícióra. Az alábbi kiemelt szakterületekkel foglalkozunk:

 • IT fejlesztés
 • IT üzemeltetés
 • Gyártás, termelés
 • SSC
 • Kereskedelem, marketing
 • Pénzügy, könyvelés
 • Beszerzés, logisztika
 • Adminisztráció asszisztencia

Közvetítési folyamat

Partnerünkkel történő személyes konzultáció során felmérjük az üzleti igényt, elkészítjük az adott pozíció profilját és közösen megállapodunk az optimális toborzási folyamatban és kiválasztjuk a megfelelő metodikát. A megbízástól számított 2-3 héten belül kerül sor az első jelöltek prezentálására. Az általunk küldött pályázati anyagok tartalmazzák a jelölt önéletrajzát, fizetési igényét, az interjújegyzetet és a teszt eredményeket.

Kihelyezett toborzás

Kiszervezett toborzási szolgáltatásunk keretében, a teljes toborzási, kiválasztási tevékenységét átvesszük és az üzleti igény, valamint a vállalat belső folyamatai alapján testreszabott formában végezzük a leszállítást.

Az általunk nyújtott HR-szolgáltatások – háttértámogatás, adatbázis, valamint keresési technikáknak köszönhetően, kihelyezett munkatársaink valódi business partnerként támogatják ügyfeleinket az új munkatársak minél gyorsabb és hatékonyabb felkutatása, valamint beléptetése érdekében.

“Miért jó ez nekem?”

 • hirtelen nagy növekedés történik és nincs erőforrás kezelni, nincs hr-osztály vagy nem elég nagy és erre az időre nem éri meg új kollégákat beállítani
 • adott területre vonatkozóan nincs toborzási tapasztalat
 • sokkal nagyobb elköteleződés, mint hagyományos közvetítéssel, szinte kollégák vagyunk

Mit tartalmaz a szolgáltatás

 • követelményprofil összeállítása a vezetők elvárásai és az üzleti igénynek megfelelően
 • toborzás, előszűrés, telefonos és személyes interjúk megszervezése, lebonyolítása
 • jelöltek kiértékelése a szakmai vezetőkkel
 • kiválasztási folyamat támogatása
 • ajánlat kiadása, elutasított pályázok kiértesítése
 • beléptetés
 • szükséges riportok és dokumentációk elkészítése a partner által elvárt időben és formátumban
 • cég képviselete

Felsővezetői kiválasztás

A megfelelő munkatárs megtalálása minden munkakör esetén fontos feladat, hiszen a vállalat legfőbb tőkéjét az ott dolgozók adják. Vezetői pozíció esetében azonban még nagyobb a kockázat, hiszen a leendő menedzsernek olyan döntéseket kell majd meghoznia, amiken a vállalat jövője is múlhat. Fontos tehát, hogy az új vezető ne csak a szakmai tapasztalata, hanem a személyisége, kompetenciái és motivációja alapján is alkalmas legyen a pozíció betöltésére, különben a legjobb esetben is legkésőbb másfél év múlva újabb változtatásra lesz szükség, mint ahogyan a statisztikák szerint az újonnan felvett felsővezetők jelentős hányadánál történik.

Ahogyan mi dolgozunk

Fejvadászként első lépésben igyekszünk minél mélyebben megismerni megbízónk szervezeti felépítését, vállalati kultúráját, valamint az adott szektort és a piaci környezetet. Ezt követően közösen dolgozzuk ki az ideális vezető profilját, kielemezzük a lehetőségeket és az esetleges kockázatokat.

Mi nemcsak azt tudjuk, hol keressük a vállalat céljainak és igényeinek leginkább megfelelő jelölteket, hanem azt is, hogyan szólítsuk meg őket és hogyan keltsük fel érdeklődésüket egy új lehetőség iránt, még akkor is, ha ők nem gondolkoznak váltáson.

A személyes interjúk során felmérjük a szükséges kompetenciákat és részletes jellemzést készítünk a javasolt jelöltről melyben elemzésre kerülnek a vezetői képességek, személyiségjegyek és a szervezetbe való integrálást is.

A beléptetést követően támogatjuk az új vezető beilleszkedését személyes konzultációkkal, illetve coachinggal.

Outplacement szolgáltatások

Számos olyan piaci körülmény adódhat, ami arra kényszerít egy vállalatot, hogy nagyobb volumenű létszámleépítést hajtson végre. Ha ez bekövetkezik, akkor minden támogatás, amit a szervezet az érintett munkavállalóknak biztosítani tud, segítségükre lehet a feldolgozásban és támogatja a minél gyorsabb elhelyezkedést. Mindemellett pozitív üzenetet is közvetít a megmaradó, illetve leendő munkatársak felé.

Az általunk kínált gondoskodó típusú létszámleépítés az együttműködő szervezetek és programok olyan együttese, amely a munkáltató és a munkavállalók problémamegoldó együttműködésén alapul. Külső és belső erőforrásokat együttesen használunk annak érdekében, hogy a leépítésre kerülő munkavállalók negatív indulatainak és energiáinak átfordításával a munkaerő-piaci alkalmazkodást segítsék elő.

A sikeres outplacement szolgáltatás gyakorlatunk szerint előtérbe helyezi a leépítésben érintett személlyel való interaktív és gyakorlati foglalkozást. A program során csoportos és egyéni konzultációk keretében segítjük a résztvevőket saját képességeik és lehetőségeik megismerésében, illetve konkrét, praktikus tanácsokkal és eszközökkel látjuk el őket a minél hatékonyabb álláskereséshez.