Munkahelyi kompetencia tesztek toborzáshoz, fejlesztéshez

Több mint száz féle munkahelyi kompetencia teszt közül tud választani, melyekkel hatékonyabbá teheti a megfelelelő jelölt(ek) kiválasztását a legkülönfélébb személyiségjellemzők, motiváció, készségek és képességek valamint egyéb soft-skill kompetenciák (kommunikáció, együttműködés, vezetői működés, konfliktuskezelés, stb.) alapján.

A Vienna Test System kompetenciamérésre alkalmas tesztrendszer, amit szoftver-licenc vagy szolgáltatás formájában igényelhetnek ügyfeleink.

Szoftver licenc opció

Ha szoftver-licenc formájában szeretné használni az eszközt, akkor Ügyfeleink maguk végzik a leendő és meglévő kollégák felmérését az automatizált rendszer segítségével és választják ki őket saját szempontrendszerük alapján.

Munkahelyi kompetencia teszt mint szolgáltatás opció

Amennyiben szolgáltatásként kívánja igénybe venni a kompetenciatesztelést, partnerünk, az At Work Kft. vállalja a tesztelés teljes folyamatát (szervezés, tesztfelvétel, riportok készítése, konzultációk, visszajelzések).

A teszteléses kompetenciaméréssel abban is tudunk hatékonyan segíteni, hogy a jelölt, az egyéni kompetenciaprofilján túl a csapatban történő jövőbeli működésére vonatkozó információk ismeretében kerüljön kiválasztásra.

Meglévő csapatának tagjait szeretné fejleszteni? Munkahelyi kompetencia tesztjeinkkel erre is lehetősége van. Érdeklődjön munkatársainknál a HR területen történő felhasználással kapcsolatban!

Munkahelyi kompetencia tesztek – a kiemelkedően teljesítő emberek és csapatok mércéje.

Vezetői potenciál mérése

Mérnöki feladatok

Pályakezdői, gyakornoki tesztcsomagok

Adminisztratív, call center képességvizsgálatok

Értékesítői tesztek

Kékgalléros munkavállalók precíz alkalmasságvizsgálata